Vet afbouwen

Bent u op zoek naar evenwicht in uw voeding?

Ben je het zoveelste crashdieet beu en op zoek naar evenwicht in je voeding? Heb je iemand nodig je die hierin begeleidt? Dan ben je bij ons aan het goeie adres!

Wij stellen voedingsschema's op in samenspraak met jou. Deze worden volledig aangepast aan de levensstijl van de klant zelf (bijvoorbeeld mensen die in ploeg werken of onregelmatig leven).

Je hoeft geen schrik te hebben als je niet alles lust! Op voorhand bekijken we samen welke voeding jou wel en niet ligt. Bovendien vinden we het belangrijk dat je alle producten gewoon in de supermarkt kan vinden, zodat je geen shakes of andere dure varianten hoeft aan te kopen.

Naast een gericht voedingsschema, volgen we je op via een complete lichaamsanalyse. Zo kunnen we jouw progressie opvolgen en op basis daarvan jouw schema aanpassen. 

Met onze jarenlange ervaring bereiken we zowel mensen die 5kg willen afvallen, als mensen met een doel van meer dan 30kg. Zowel topsporters, recreatieve sporters en niet-sportievelingen kunnen bij ons terecht om hun doelen te behalen!

LET'S MAKE YOUR BODY LOOK PERFECT!

VOEDINGSCONSULENT & PERSONAL TRAINER

( Openingsuren: Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 20:00
  • 0471926660
  • Eglantier 34, 9920 Lievegem
Copyright © 2021 NutriTom, All right reserved.